Signup for our newsletter


News


05-04-2018
(Un)heard MF nog 17 dagen.......

Op een ‘ongehoord’ festival kan alles! Ook gewoon lekker een geweldig stuk dat we net hebben leren kennen toevoegen aan de programmering. Joey Roukenscomponeerde voor het Rubens Quartet en slagwerker Ramon Lormans ‘In Transit’. Een stuk waarbij de klankwerelden van het slagwerk dan weer samensmelten met het strijkkwartet en dan weer swingend op zichzelf staan. Met deze dansritmes en grooves past ‘In Transit’ prachtig bij de muziek van Jonathan Dove, composer in residence van het (Un)heard Music Festival dat over 17 dagen begint. De Matangi’s zullen het stuk uitvoeren tijdens het openingsconcert van het festival INspired op 21 april om 14.30.

SNEAK PREVIEW: WORK IN PROGRESS

Who wrote the Book of Love’ zal zijn Nederlandse première beleven tijden het (Un)heard Music Festival 2018. Deze ode aan de liefde in al zijn vormen, voor strijkkwartet en bariton, zal worden uitgevoerd tijdens de Sena PresentsJonathan Dove Marathon op 21 april om 20.30. Omdat het zo’n bijzonder werk is wat veel uitdrukking vraagt van Wiebe-Pier Cnossen (bariton) en de Matangi’s, zal het stuk worden geregisseerd. Kunt u niet wachten tot de uitvoering? Op donderdag 19 april kunt u een kijkje nemen tijdens de regie-repetitie in Club Korzo. Om 20.15 gaan de deuren open en doen wij een boekje open over het repetitieproces, de muzikale interpretatie en hoe we ons publiek kunnen raken met de muziek.

Kijk voor de volledige programmering en tickets op www.unheardmusicfestival.nl / www.korzo.nl

Bericht van Sena:
Sena haalt meer uit muziek
Sena regelt de rechten van muzikanten en producenten. Zij krijgen van ons een vergoeding als hun muziek in het openbaar gedraaid wordt. Elke dag zetten wij ons in voor onze rechthebbenden. Dat zijn er nu ruim 30.000. 

Muzikanten en producenten krijgen hun vergoeding dankzij muzieklicenties. Bedrijven en organisaties sluiten die licenties bij ons af. Als organisatie zonder winstoogmerk betalen wij de geïncasseerde gelden zo snel mogelijk en tegen zo laag mogelijke kosten door. Op die manier krijgen de makers van muziek waar zij recht op hebben.

www.sena.nl