Signup for our newsletter


News


04-04-2018
Westvest90 - Joey Roukens 'In Transit'

Er dient zich een unieke mogelijkheid aan om het stuk 'In Transit' van Joey Roukens, voor strijkkwartet en marimba, te horen . Vrijdag 6 april spelen wij samen met Ramon Lormans in Schiedam in de Westvest90-kerk o.a. dit werk. Slechts enkele kaarten zijn nog verkrijgbaar, dus reserveer tijdig. 
Het is voor de eerste keer dat wij met Ramon het podium delen en de repetities hebben ons zoveel plezier gebracht dat we "In Transit" ook op ons (Un)heard Music Festival hebben geprogrammeerd. Mocht het niet lukken om vrijdag langs te komen, dan dient zich een nieuwe kans aan op 21 april in Den Haag.

“In Transit is een energiek en bij vlagen ritmisch en groovy werk dat Joey Roukens schreef voor strijkkwartet en marimba”, zegt Maria-Paula Majoor. “De marimba is een soort kameleon die zowel ritmische als melodische lagen toevoegt. Samen met Ramon Lormans klinkt ons kwartet opeens heel anders, we maken een grote stap naar de 21e eeuw.”

Vrijdag 6 april 2018, aanvang 20.15 uur

Locatie: Westvest90-kerk, Westvest 90, Schiedam

Tickets & Info: www.westvest90.nl en 010-4260756. Voorafgaand aan het concert zijn er vanaf 19.30 uur ook kaarten verkrijgbaar in de kerk, tenzij uitverkocht.