Play it Forward Matangi Kerststream - UPDATE

Kijk op kerstavond online naar de Matangi Kerststream 2020! Vanaf 20.30 uur is de stream te zien op www.matangi.nl en via facebook.

Ná een veelbewogen jaar waarin we ons vaak eenzaam en radeloos hebben gevoeld, zijn we nog meer waarde gaan hechten aan solidariteit, samen zijn en het delen van mooie momenten. Daarom bedacht Karsten een bijzonder plan waar niet alleen alle Matangi’s enthousiast van werden, maar waar Carel Kraayenhof en Maarten Koningsberger ook meteen aan mee wilden doen.

Wie had zich vorige kerst kunnen voorstellen dat kerst 2020 er zo zou gaan uitzien?! Juist in deze donkere dagen willen we elkaar ontmoeten, elkaar even vasthouden…
Helaas is de waarheid dat we dat dit jaar beter niet kunnen doen, zodat we zo snel mogelijk met dit virus kunnen afrekenen. Toch is dit ook het moment waarop het woord ‘samen’ in samenleving een nieuwe lading krijgt. Daarom geven we met Matangi dit concert als een gift aan ons publiek, met slechts één voorwaarde: betaal ons met úw gift aan iemand anders, of u nou online kijkt of één van de concertkaartjes heeft weten te bemachtigen. Oftewel: Play it Forward! Zo geven wij met z’n allen tijdens deze bijzondere kerstdagen het woordje ‘samen' nog meer betekenis.”
(Karsten Kleijer, altviolist Matangi)

Dus geniet na uw kerstdiner op 24 december tijdens de koffie of een glaasje van het een of ander online van onze Play it Forward Matangi Kerststream 2020 om 20.30 uur

24 december - online stream - 20.30 uur
www.matangi.nl | facebook | youtube

Geeft het door!

Om zoveel mogelijk publiek te bereiken en zodat mensen hun acties kunnen delen hebben we #matangiPIF in het leven geroepen.... Deel je actie met ons via de mail (matangipif@matangi.nl) of op sociale media, in de vorm van tekst, video of foto (gebruikmakend van onderstaande hashtags). Dat inspireert anderen om ook iets te doen. Zo maken we er samen een bijzondere kerst van.

#matangipif
#payitforward
#playitforward
#playitforwardlive

 

1 reactie

Mart van Hest

Dit geweldige optreden heeft ontzettend veel goed gemaakt !
Het was puur genieten !
Hartelijk dank hiervoor.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl