Extra voorstellingen Stop de Tijd | Theater Bellevue Amsterdam

Op 24 & 25 maart zijn er twee extra voorstellingen van Stop de Tijd. Kom naar Theater Bellevue in Amsterdam en stop even de tijd.

Pianist Martin Fondse (Componist des Vaderlands) en vocaliste Margriet Sjoerdsma maken samen met schrijfster Vrouwkje Tuinman een collage voorstelling over de neiging van de mens om de wereld en de tijd naar onze hand te willen zetten. Ze worden begeleid door de strijkers van Matangi. Stop de Tijd is een mix van pure kamermuziek, een vleugje jazz en een knipoog naar de gospel. Met ontroerende gedichten van Vrouwkje Tuinman,  verteld door Vrouwkje zelf. Ook teksten van Remco Campert, Jean-Pierre Rawie en F. Starik komen voorbij.

Het geluk van een lege agenda. Het verlangen om, desnoods ingevroren, eeuwig mee te gaan. Jezelf tot museum maken. De angst voor gemis.
Kan er niet even iemand anders dood zijn dan die ene?

NRC 5 dec 2022: Ontroerend, hilarisch en eclectisch: 'Vruchtbare kiemen tot voelen en nadenken: je wordt per seconde wijzer.' ****

Volkskrant 6 dec 2022: 'Intiem theaterconcert waarin poëzie en muziek een verbond aangaan. [...] Fris en vlot gespeeld en wars van een al te tuttige zondagmiddagsfeer.'

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl