Matangi Moments

Één van die momenten waar we enorm naar uitkijken is om samen met Benjamin Kruithof (winnaar Nationaal Cello Concours), Schuberts Strijkkwintet in C, het summum van de kamermuziek uit te voeren. In de serie Matangi Moments zal dit werk, soms omschreven als 'ruggenmergmuziek' die je rillingen bezorgt, je ziel raakt en je helemaal anders maakt, een opmaat zijn voor het (Un)heard Music Festival een week later in Den Haag.

Schubert speelt ook nog een hoofdrol in het tweede concert in de serie. In het programma 'The Usual Suspects' staan de twee meestercomponisten Haydn en Schubert centraal.
Zowel zwoele als ruige klanken voeren de boventoon in het laatste concert in de serie, waarin we met Carel Kraayenhof op een muzikale ontdekkingsreis gaan en Beethoven en Piazzolla aan elkaar verbinden.

www.matangi.nl/moments

Schubert Quintet met Benjamin Kruithof
22 oktober 2021, 20.30 uur - Nieuwe Kerk, Den Haag (tickets)
24 oktober 2021, 15.30 uur - Amstelkerk, Amsterdam (tickets)

The Usual Suspects
18 februari 2022, 20.30 uur - Nieuwe Kerk, Den Haag (tickets)
20 februari 2022, 15.30 uur - Amstelkerk, Amsterdam (tickets)

Beethoven vs Piazzolla met Carel Kraayenhof
20 mei 2022, 20.30 uur - Nieuwe Kerk, Den Haag (tickets)
22 mei 2022, 15.30 uur - Amstelkerk, Amsterdam (tickets)

Vanaf 25 september wordt de anderhalve meter losgelaten en zijn onze evenementen alleen toegankelijk met het coronatoegangsbewijs voor iedereen vanaf 13 jaar.

Vanaf 14 jaar moet het gebruik van het coronatoegangsbewijs samen met het identiteitsbewijs worden gecontroleerd. Je krijgt een coronatoegangsbewijs als je volledig bent gevaccineerd, een geldig herstelbewijs hebt of een negatieve testuitslag van maximaal 24 uur oud.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl