Matangi Moments

Dik een maand geleden konden we eindelijk weer onze ‘Matangi Moments’ spelen. Door alle maatregelen, hadden we al langer dan een jaar niet meer onze eigen serie in Den Haag en Amsterdam kunnen spelen. We pakten direct uit met het prachtige beroemde Schubertkwintet met ‘rising star’ cellist Benjamin Kruithof. Hoe heerlijk was het weer om in onze eigen stad Den Haag te spelen en natuurlijk ook in de Amstelkerk te Amsterdam, waar we al zo lang spelen dat dit als ons tweede huis voelt. Dit was al enige tijd geleden.
Waar we in de Nieuwe Kerk nog fijn konden nababbelen met ons publiek, kon dat in de Amstelkerk niet. Na afloop van het concert raasden we met spoed naar de Amsterdamse studio de Hallen waar we meteen konden aanschuiven voor de live uitzending bij Podium Witteman. Na amper bekomen te zijn van een dollemansrit door Amsterdam, speelden we het tweede deel van het Schubertkwintet. Wat een feest om het in zo’n korte tijd zo vaak te mogen spelen! Het drankje na afloop van dit wilde Schubertweekend was dan ook dik verdiend.
Medio februari staat onze volgende ‘Matangi Moments’ gepland met het programma ‘The Usual Suspects’ waarin we de muziek van twee van de belangrijkste strijkkwartetcomponisten zullen spelen; het prachtige Sonnenaufgang van Joseph Haydn en het geniale Rosamunde kwartet van Franz Schubert.
Met zo’n programma heeft het alle ingrediënten om een wonderschoon weekend te worden. Hopelijk genieten jullie mee en zien we jullie daar!

www.matangi.nl/moments

The Usual Suspects
18 februari 2022, 20.30 uur - Nieuwe Kerk, Den Haag (tickets)
20 februari 2022, 15.30 uur - Amstelkerk, Amsterdam (tickets)

Beethoven vs Piazzolla met Carel Kraayenhof
20 mei 2022, 20.30 uur - Nieuwe Kerk, Den Haag (tickets)
22 mei 2022, 15.30 uur - Amstelkerk, Amsterdam (tickets)
 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl