Matangi Moments - Beethoven vs Piazzolla

Vrijdag 20 mei en zondag 22 mei spelen wij alweer ons laatste Matangi Momentsweekend van dit seizoen en daar hebben wij iets heel speciaals voor jullie in petto. In het programma 'Beethoven vs Piazzolla' komen twee grootheden aan bod die niet altijd binnen de muzikale lijntjes kleuren en die zich niet laten temmen door muzikale regels. Samen met de vermaarde bandoneonist Carel Kraayenhof gaan we op ontdekkingstocht door de vooruitstrevende ideeën van deze muzikale rebellen met elkaar te verbinden. Dit spannende programma hebben we vaker gespeeld en altijd volgde de hoopvolle vraag: "Hebben jullie dit ook opgenomen?"
Nu zal het moment eindelijk daar zijn dat we deze vraag met een 'ja' kunnen beantwoorden! We nemen een gewaagde stap door dit live in de Nieuwe Kerk te Den Haag op te nemen, want we willen graag de voelbare spanning zowel op en rond het podium en de ambiance van het concert vastleggen. Natuurlijk zullen we jullie op de hoogte houden van de voortgang van de opname middels de nieuwsbrief.

Vrijdag 20 mei - 20.30 uur | Nieuwe Kerk Den Haag -> Tickets
Zondag 22 mei - 15.30 uur | Amstelkerk, Amsterdam -> Tickets

1 reactie

Jeanette de Vries

Gisterenavond genoten van jullie, wat een concert, welk een bevlogenheid ! Hoor heel graag wanneer ik nog eens mag nagenieten van de opnamen, cd ! Heb direct een vriendin getipt, voor concert in de amstelkerk !

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl