Nieuwjaarsconcert Hummelo - Livestream

Vanwege het Coronavirus moeten we noodgedwongen 1,5 meter afstand houden en zoveel mogelijk thuis blijven. Wij kunnen u daarom helaas niet ontvangen in de kerk voor ons 12e Nieuwjaarsconcert. Stichting Nieuwjaarsconcert Hummelo heeft een alternatief bedacht.

U kunt op 1 januari alsnog genieten van een mooi concert met muziek van het Matangi Quartet en Carel Kraayenhof maar dan vanuit uw eigen huis. Wij organiseren namelijk een livestream. Door in te loggen op onze livestream heeft u een directe verbinding met de kerk in Hummelo, waar de musici op 1 januari vanaf 15.30 uur zullen optreden. Als het publiek niet naar het nieuwjaarsconcert kan komen, dan komt het nieuwjaarsconcert naar het publiek! Zo zit iedereen op de eerste rij.

 

2 reacties

Joyce Bergman

Op deze natte zondag kom ik bij toeval langs ONS waar jullie concert uitgezonden wordt. Ik val in de altijd weer prachtige Cavatina en daarna het fijne Oblivion. Zo wordt het toch nog een mooie middag. Dank!
En moge 2021 ons allen zowel muzikaal als anderszins genadiger blijken dan het afgelopen jaar.

Ben Rikken

Prachtig ! Hartelijk dank voor deze livestream. Ik wens iedereen, vooral de musici , een heel goed jaar toe, en – weer – een groot, dankbaar publiek !

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl