Première P.S. op Strijkkwartet Biënnale

Ontdek het vervolg op The Juliet Letters van Elvis Costello en het Brodsky Quartet! Matangi en singer-songwriter Ruben Hein bundelen hun krachten om een eigentijdse 21e-eeuwse song-cycle voor strijkkwartet en zang te creëren: ‘P.S. ft. Matangi & Ruben Hein’.

De Matangi’s en Ruben lieten zich inspireren door de verzamelde Nederlandse brieven uit het boek P.S. van Jet Steinz en voegen met nieuwe composities een eigentijds hoofdstuk toe aan de wereld van de multidisciplinaire muziekbeleving.

Net zoals de legendarische Elvis Costello - die genres als punk, new wave, pop, rock, country, reggae en jazz moeiteloos samenbracht - verkennen Matangi en Ruben Hein samen nieuwe wegen. In 1993 experimenteerde Costello al met klassieke muziek en bracht hij samen met het Brodsky Quartet het legendarische album ‘The Juliet Letters’ uit. Nu dagen Matangi en Ruben Hein zichzelf uit door zich breed te laten inspireren en met hun composities de diepten van de menselijke ziel te verkennen.

Laat je betoveren door de prachtige klanken van dit unieke samenwerkingsverband en stap in een wereld waar muziek spreekt tot hart en ziel.

Strijkkwartet Biënnale 2024

31 januari 20.30 uur, BIMHUIS, Amsterdam (TICKETS)
Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl