De Mannen van Minsk

In onze opslag vonden we nog 6 exemplaren van het boek De Mannen van Minsk. Het boek De Mannen van Minsk is de uitgebreide versie van het libretto van de gelijknamige Oorkaan muziekvoorstelling, met tekeningen van Erik Bindervoet. 

Voor kinderen van 7 tot en met 10 jaar. Deze laatste 6 exemplaren zijn nu te koop in onze webshop voor 15 euro per stuk. Er zit een cd bij met alle muziek uit de kindervoorstelling, gecomponeerd door Peter-Jan Wagemans. Bij aankoop van het boek ontvang u tevens een download code voor de muziek van deze cd.

 

ZJOEM! BOEM! KNAL! OERKNAL!
Is het nou eens afgelopen daarboven!
Straks komen de Mannen van Minsk en die stoppen jullie in een kussen, met je oren en je neus ertussen.

Annie en Bertje willen niet gaan slapen. Hun ouders dreigen met de mannen van Minsk als ze nu niet onmiddellijk onder de dekens kruipen en het licht uitdoen. Die Mannen komen natuurlijk toch en geven de kinderen opdrachten van leren schelden en nee zeggen tot het zwart schilderen van de zon. Het hondje Sorry zorgt er uiteindelijk voor dat ze weer veilig in hun warme bedje belanden.

Erik Bindervoet en Robbert-Jan Henkes schreven onder andere Bloemsdag, genomineerd voor de AKO Literatuurprijs, en vertaalden Finnegans Wake, Ulixes, Hamlet, Koning Lear en Kraus’ De Laaste dagen der mensheid en de songteksten van de Beatles en Bob Dylan.

Inclusief CD met muziek van Peter-Jan Wagemans, uitgevoerd door het Matangi Quartet, Marieke Steenhoek en Wiebe-Pier Cnossen.

www.erikbindervoet.nl
www.oorkaan.nl
www.deharmonie.nl

 

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl