Tulipa Matangi

Dit jaar kregen we weer een grote hoeveelheid foto’s van de Tulipa Matangi in bloei toegestuurd. Uiteraard is dit een fantastische manier om nog extra met ons publiek in contact te blijven, maar daarnaast is het gewoon heel leuk om al die verschillende foto’s te bekijken. Daarom hebben we een pagina aangemaakt op onze site waar een groot gedeelte van deze foto’s te zien is zodat iedereen mee kan genieten. Neem een kijkje op www.matangi.nl/tulipa.

Momenteel onderzoeken we of een dergelijke actie, het verkopen van exclusieve Tulipa Matangi-bollen, net als afgelopen twee jaar weer mogelijk is. Om alvast te inventariseren hoeveel bollen we zouden moeten inkopen zijn we benieuwd wie er straks graag weer een zakje bollen zou willen hebben. Geschatte prijs van een zakje à 10 bollen is ± € 10,-. Leuke bijkomstigheid: met deze fleurige aankoop draag je een steentje bij aan de muzikale projecten van Matangi. Stuur een mail naar tulipa@matangi.nl, uiteraard zonder koopverplichting. Zodra we meer weten over de eventuele verkoop laten we dat via onze site en de nieuwsbrief weten.

(Heb je nog Matangi-tulpen in bloei staan en wil je nog graag een foto mailen? Dat kan, stuur je foto naar: tulipa@matangi.nl)

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl