Typische Matangi maand

Typische Matangi maand
Vanaf vrijdagavond 14 tot en met 16 oktober gaan we met Matangi op reis. Geen vakantie, maar een muzikale reis en het publiek kan met ons mee. Het begint met een romantisch programma in Reeuwijk, waar we u meenemen naar het Wenen van Beethoven, het Leipzig van Mendelssohn en een dubbele bestemming van Praag en de Verenigde Staten met Antonin Dvorak. Op zaterdag 15 oktober is de bestemming het Bimhuis in Amsterdam waar we het publiek meenemen op een innerlijke reis met Ruins and Remains. Filmmuziek voor de ziel, gecomponeerd door Wolfert Brederode en uitgevoerd door Matangi, Joost Lijbaart en de componist zelf. De CD die deze week is uitgekomen bij ECM zal die avond worden gepresenteerd. Een must voor wie in is voor een gezellig feestje tijdens dit weekend-tripje.
We sluiten op zondag af met een reis naar het verleden. In De Doelen in Rotterdam zullen we in een theatraal concert Willem Pijper herdenken. Samen met het Viride Kwartet zal Matangi alle strijkkwartetten van deze ‘vergeten’ Nederlandse componist weer laten herleven.
Dit weekendje weg valt volledig met de trein te bereizen, dus goed voor het klimaat en voor de ziel!

Tulipa Matangi

De Tulipa Matangi is zoals voorgaande jaren weer beschikbaar in onze webshop, echter in een iets beperktere oplage. Mocht je in het voorjaar al een reservering hebben gemaakt, dan heb je als het goed is al een reminder gekregen. Voor diegene die dat nog niet heeft gedaan en toch heel graag een zakje wil kopen, kijk onderaan dit bericht voor een link naar de shop. Voor €10 euro (exclusief verzendkosten) krijg je tien Tulipa Matangi bollen thuisgestuurd.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl