Vacature 2de violist Matangi

Matangi is op zoek naar een nieuwe tweede violist(e) die onderdeel wordt van het strijkkwartet. Het ensemble geeft jaarlijks tussen de 50 en 70 concerten, geeft masterclasses, organiseert educatieve projecten en neemt elk jaar een nieuw album op.

Als lid van Matangi kies je voor een bestaan vol repeteren, uitvoeren en opnemen, voor divers repertoire tijdens concerten, voorstellingen en (educatieve) projecten. Er wordt ook van je verwacht dat je bijdraagt aan de artistieke sturing van het kwartet en met ons verantwoordelijkheid neemt om Matangi verder te ontwikkelen.

We zijn op zoek naar een getalenteerde en toegewijde violist(e) met een sterke achtergrond in klassieke muziek die open staat voor nieuwe inspiratie en andere muziekstijlen. Ervaring met het spelen in een kwartet of ander kamermuziekensemble mag niet ontbreken. Als je een passie hebt voor kamermuziek en van een door en door gedreven kwartet deel uit wilt maken, stuur dan een cv met begeleidende brief naar vacature@matangi.nl.
We kijken ernaar uit om je sollicitatie te ontvangen en je beter te leren kennen.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl