Vervangers Sedna, Dmitry en Arthur vervangen Daniel

Daniel Torrico wordt de komende tijd bij de concerten van Matangi vervangen door 3 fijne collega’s die ook al in eerdere situaties met ons hebben samengespeeld. Sedna Heitzman en Dmitry Ivanov wisselen elkaar af tijden onze Stop de Tijd Tournee en spelen ook bij onder andere onze Matangi Moments en het (Un)Heard Festival. Arthur Rusanovsky wisselt Sedna af bij onze Canto Ostinato tournee.

Dmitry komt oorspronkelijk uit Oezbekistan. Hij woont sinds 1993 in Nederland waar hij in 2006 werd toegelaten aan het Conservatorium van Rotterdam. Als laureaat van het Prinses Christina Concours gaf hij recitals in onder andere Los Angeles, San Francisco en Vancouver. Ook speelde hij een rol in een docu-drama over een jonge violist in Suriname. Tegenwoordig is hij ook violist is het net opgerichte Skazka Kwartet waarmee hij in 2022 het Storioni Concours won.

Arthur is een echte Amsterdamse Rus en komt uit een zeer muzikale familie. Samen met zijn vader en zusje vormt hij het Trio Rusanovsky. Ook speelt hij regelmatig mee in het ArteVita Ensemble. Arthur organiseert zijn eigen concertserie: Rusanovsky & Friends.

Laat een reactie achter

Opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

nl